Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Γιαννακόπουλος – Αλαφούζος: Το μεγάλο ραντεβού για τον Παναθηναϊκό

Γιαννακόπουλος

Ελπίδα… συμφωνίας για τον Παναθηναϊκό. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Αλαφούζος έχουν νέα συνάντηση για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των «πρασίνων».

Ένα σημαντικό βήμα –ίσως και το πιο κρίσιμο- θέλουν να κάνουν Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την κίνηση του πρώτου για να αποκτήσει την ΠΑΕ και να συγκροτήσει το PAO Foundation.

Οι δυο άντρες κάθισαν στο ίδιο… τραπέζι το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας μια διαφορά για τα χρέη της ΠΑΕ και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και πρωί της Κυριακής (17/09).

Την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου εκπροσωπεί το… δεξί χέρι του στα οικονομικά, ο κ.Ξύδης, ενώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο συνόδευσε ο κ.Κωνσταντινίδης.

Στην… εξίσωση του χρέους το PAO Foundation

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να δίνει ποσό 20 με 25 εκατ. ευρώ για το χρέος του Παναθηναϊκού.

Απ’ την άλλη, η πλευρά Γιαννακόπουλου θέλει να παραλάβει όσο το δυνατόν πιο… καθαρό τον Παναθηναϊκό και βάζει πλέον και το PAO Foundation στην… εξίσωση για το σβήσιμο του χρέους.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, περιμένει από την πλευρά Αλαφούζου να… ανέβει στα 40 εκατ. ευρώ για τη διευκόλυνση του χρέους και των υποχρεώσεων της ΠΑΕ, με το συνολικό ποσό που θα μπει μαζί με αυτά του PAO Foundation να αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ.

Σε περίπτωση πάντως που τελικά δεν υπάρξει συμφωνία, ο Γιάννης Αλαφούζος πιθανότατα θα ανακοινώσει -το επόμενο διάστημα- την αποχώρηση του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με το μέλλον της ομάδας να είναι δυσοίωνο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις