Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Γιουνάιτεντ – Πογκμπά: “Ή εγώ ή ο Μουρίνιο!”

Γιουνάιτεντ – Πογκμπά: “Ή εγώ ή ο Μουρίνιο!”
ΦΩΤΟ Reuters

Στα.. άκρα! Αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -την προσεχή μετεγγραφική περίοδο- εάν δεν αποχωρήσει από την ομάδα ο Ζοσέ Μουρίνιο, εμφανίζεται ο Πολ Πογκμπά. Δεδομένη πάντως θεωρείται από τα βρετανικά ΜΜΕ η πώληση του Γάλλου μέσου.

Οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Πολ Πογκμπά έχουν φτάσει σε τραγικό σημείο, μετά και την απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού να “καθαιρέσει” τον Γάλλο μέσο από την τριάδα των αρχηγών της Μπάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το “Ολντ Τράφορντ”… βράζει όλο και περισσότερο -ειδικά και μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας- την ώρα που τα βρετανικά ΜΜΕ γράφουν για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Πογκμπά. Μάλιστα, η ομάδα της Βαρκελόνης φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για την απόκτηση του Γάλλου άσου τον προσεχή Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ φέρεται να έχει θέσει τιμή παραχώρησης του παίκτη τα 225 εκατ. ευρώ (!) ποσό που ο Μουρίνιο θέλει να χρησιμοποιήσει για μετεγγραφές.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσίευμα της εφημερίδας “Sun”, ο Πογκμπά δήλωσε στους συμπαίκτες του -σε προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- πως δεν θέλει να τσακώνεται άλλο με τον προπονητή του και φέρεται να τόνισε πως θα φύγει τον Ιανουάριο αν παραμένει στην ομάδα ο Μουρίνιο.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι δύο άνδρες δεν μιλιούνται εδώ και δέκα ημέρες!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις