Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Γιουβέντους: Με Ρονάλντο και VAR “λύγισε” τη Σαμπντόρια!

Γιουβέντους: Με Ρονάλντο και VAR “λύγισε” τη Σαμπντόρια!

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε ιδανικά τις υποχρεώσεις της για το 2018. Η “Γηραιά Κυρία” επικράτησε δύσκολα εντός έδρας της Σαμπντόρια με 2-1, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τον ιδανικό πρώτο γύρο της στο ιταλικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αλέγκρι επικράτησε της Σαμπντόρια με 2-1 στο Τορίνο κι αύξησε στους 12 βαθμούς το προβάδισμά της έναντι της δεύτερης Νάπολι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα των «μπιανκονέρι», με αποτέλεσμα να φτάσει τα 14 στο πρωτάθλημα και να περάσει στην πρώτη θέση της κατάταξης των σκόρερ. Ο Πορτογάλος έκανε το 1-0 στο 2′, έπειτα από ασίστ του Ντιμπάλα, και το 2-1 στο 65′ με πέναλτι.

Η Σαμπντόρια είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Κουαλιαρέλα (σ.σ. ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 33′), ο οποίος έφτασε τα 12 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι Γενοβέζοι έκαναν και το 2-2 στο 93’, ωστόσο το πανέμορφο τέρμα του Σαπονάρα ακυρώθηκε μετά από τη χρήση του VAR αφού στην αρχή της φάσης υπήρχε οφσάιντ.

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με ρεκόρ 17-2-0! Από την άλλη, η Σαμπντόρια γνώρισε την πρώτη ήττα της ύστερα από 6 αγωνιστικές και παραμένει στην 5η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Περίν, Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Εμρέ Τζαν, Πιάνιτς, Ματουιντί (82′ Ντόουγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (69′ Μπερναρντέσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Αουντέρο, Σάλα, Φεράρι, Κόλεϊ, Μούρου, Πρατ, Έκνταλ (82′ Γιάνκτο), Λινέτι, Ραμίρες (72′ Σαπονάρα), Κουαλιαρέλα, Καπράρι (67′ Ντεφρέλ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις