Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιουβέντους – “Οι παίκτες είχαν πριβέ πάρτι με 60 μοντέλα”

Γιουβέντους – “Οι παίκτες είχαν πριβέ πάρτι με 60 μοντέλα”
ΦΩΤΟ Reuters

Δημοσίευμα ιταλικού περιοδικού προκαλεί “σεισμό” στη Γιουβέντους! Αποκαλύπτεται πάρτι μετά την ήττα της ομάδας από την Ατλέτικο, το οποίο το… ομόρφυνε η παρουσία 60 γυναικών.

Η Γιουβέντους πάει… τρένο προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στην Ιταλία και πλέον στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους “16” του Champions League.

Η Γιουβέντους έχει «σβήσει» τον ανταγωνισμό! Νίκη τίτλου επί της Νάπολι – video

Η ήττα με 2-0 στο ματς της Μαδρίτης φαίνεται πως δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί τους ανθρώπους της “βέκια σινιόρα”. Ένα δημοσίευμα του ιταλικού περιοδικού “The King” έρχεται να προκαλέσει “σεισμό” στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, οι παίκτες της Γιουβέντους είχαν την… ανάγκη να ξεχάσουν γρήγορα το συγκεκριμένο ματς και αποφάσισαν να κάνουν ένα… πάρτι σε ξενοδοχείο του Τορίνο. Μάλιστα, τονίζεται πως το “παρών” έδωσαν και 60 αιθέριες υπάρξεις!

Στο περιοδικό δημοσιεύονται ακόμα οι συνομιλίες που είχαν τα συγκεκριμένα μοντέλα στα social media για το πάρτι, ενώ αναφέρεται πως ανάμεσα στους παίκτες της Γιουβέντους βρέθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις