Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Γιουβέντους – Ολυμπιακός: Έφυγαν για Τορίνο οι “ερυθρόλευκοι”

Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού “πέταξε” το πρωί της, έχοντας σαν τελικό προορισμό το Τορίνο. Την Τετάρτη οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν τη Γιουβέντους, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Έχοντας πλέον τον Τάκη Λεμονή στο… τιμόνι, η αποστολή το Ολυμπιακού αναχώρησε για Ιταλία, εκεί όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους, σε ματς για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο Τορίνο και θα προσπαθήσει να μην φύγει ηττημένος, μετά και την εντός έδρας ήττα με 3-2, από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Να θυμίσουμε πως εκτός αποστολής των “ερυθρόλευκων” έμειναν οι Καπίνο, Ανδρούτσος και Βούκοβιτς. Στη λίστα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες δεν έχουν δηλωθεί οι, Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μίλιτς και Μάρτινς.

Οι “εκλεκτοί” του Λεμονή

Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις