Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Γιουβέντους – Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Λεμονή! Για την υπέρβαση στο Τορίνο

Γιουβέντους – Ολυμπιακός: Ντεμπούτο Λεμονή! Για την υπέρβαση στο Τορίνο
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την απόλυση του Μπέσνικ Χάσι και την επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο της ομάδας, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει την υπέρβαση στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21:45, ΕΡΤ 1, Cosmote Sport 2, newsit.gr) εκτός έδρας τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο Τάκης Λεμονής θα προσπαθήσει να συνδυάσει το ντεμπούτο του στον “ερυθρόλευκο” πάγκο με ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με τον Προτό κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό και Κούτρης. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκεται ο Οφόε, ενώ μία θέση δίπλα του διεκδικούν οι Ζντιέλαρ, Ζιλέ και Ταχτσίδης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Σεμπά, Πάρντο και ο Φορτούνης ως «δεκάρι». Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Εμενίκε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάριν και Νικολάου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2 από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην πρώτη αγωνιστική, ενώ η Γιουβέντους ηττήθηκε με 3-0 από την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις