Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιόχανσον: “Δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ για το συμβόλαιο από τότε που τραυματίστηκα”

Γιόχανσον: “Δεν έχω μιλήσει με την ΑΕΚ για το συμβόλαιο από τότε που τραυματίστηκα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε σε σουηδικό μέσο, τονίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία με την ΑΕΚ, σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Σουηδός μέσος της Ένωσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα gp.se, ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων ότι δεν ανησυχεί για τον αν ο σοβαρός τραυματισμός του πρόκειται να επηρεάσει την πορεία της καριέρας του.

Όσα δήλωσε ο Γιόχανσον

Για την πορεία των συζητήσεων του νέου του συμβολαίου:
«Δεν υπάρχει τίποτα νέο σε αυτό το μέτωπο. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν έχω μιλήσει με το κλαμπ από τότε που τραυματίστηκα. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση. Δεν ανησυχώ πάντως. Ό,τι και να έρθει στο μέλλον θα είμαι ευχαριστημένος. Εγώ έχω συγκεντρωθεί στο πως θα γίνω και πάλι καλά».

Για την πορεία της αποθεραπείας του:
«Βρίσκομαι στη φάση της αποθεραπείας. Είναι πλέον πιο εύκολο να κάνω ποδήλατο και προσπαθώ να ενδυναμώσω τους μύες γύρω από το γόνατο. Άφησα τις πατερίτσες και δεν νιώθω κάποιον ιδιαίτερο πόνο. Πάντως δεν έχω κάτι να συγκρίνω γιατί είναι η πρώτη φορά που τραυματίζομαι τόσο σοβαρά και μένω εκτός για τόσο πολύ. Πάντως πάει καλά τόσο όσον αφορά το πρήξιμο όσο και το πως κινούμαι αν σκεφτούμε το χρόνο που έχει περάσει από την επέμβαση. Όλα πάνε καλά».

Για το αν έχει ξαναδεί τη φάση του τραυματισμού του:
«Δεν έχω δει ξανά τη φάση του τραυματισμού. Δεν υπάρχει λόγος. Συνέβη και πλέον αυτό που με απασχολεί είναι το μέλλον. Είναι σίγουρα απογοητευτικό αυτό που έγινε αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και να εστιάζω στο τώρα. Είναι βέβαιο πάντως ότι θα θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Ευτυχώς δεν έχουν έρθει πολύ δύσκολες μέρες από ψυχολογικής άποψης. Δεν είναι απίθανο αν έρθουν αλλά τώρα νιώθω πολύ καλά γιατί έχω την υποστήριξη της οικογένειας μου και τον ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μου. Με βοήθησαν πολύ να αποδεχθώ την κατάσταση. Δεν με πήρε από κάτω αλλά ξέρω ότι θα είναι πιο δύσκολα στη συνέχεια. Είναι ένα μακρύ ταξίδι όπως μου έχουν πει αρκετοί».

Για το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ: 
«Φυσικά οι σκέψεις πάνε εκεί αλλά προσπαθώ να μην εστιάζω σε αυτό το θέμα. Ξέρω ότι θα ήταν κάτι εκπληκτικό να παίξω αλλά είναι κάτι που δεν μπορούσα να ελέγξω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να εστιάσω στην αποθεραπεία μου με τον μεγαλύτερο δυνατό επαγγελματισμό και να δούμε πότε θα μπορέσω να επιστρέψω. Το Μουντιάλ θα είναι κάτι εκπληκτικό ακόμα και αν δεν θα είμαι εκεί».

Για το αν ανυπομονεί για την επιστροφή του στην ενεργό δράση:
«Όχι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Ούτε ελπίζω σε κάτι καλύτερο, ούτε έχω αποκαρδιωθεί. Προσπαθώ να ζω το παρόν και να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Για το αν θα ζητήσει από τον Άη Βασίλη να τον στείλει στο Μουντιάλ:
«Θα δούμε αν θα είμαι έτοιμος μέχρι τότε»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις