Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Έφυγε ο περίφημος “Δικέφαλος Αετός”! Αρχίζουν οι εργασίες για το στέγαστρο – video

Γήπεδο ΑΕΚ: Έφυγε ο περίφημος “Δικέφαλος Αετός”! Αρχίζουν οι εργασίες για το στέγαστρο – video

Ο περίφημος “Δικέφαλος Αετός” που είχε σχηματιστεί πάνω στα χώματα του παλιού γηπέδου της ΑΕΚ δεν βρίσκεται πια στο εργοτάξιο της “Αγιά Σοφιάς”. Αποτελεί παρελθόν, καθώς ξεκινούν οι εργασίες της κατασκευής του στεγάστρου.

Στο εργοτάξιο της “Αγιάς Σοφιάς” στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται οι εργασίες καθαρισμού, προκειμένου να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα τα έργα της κατασκευής του στεγάστρου του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Στο περιθώριο των εργασιών, “έφυγε” κι ο Δικέφαλος Αετός που είχε σχηματιστεί πάνω στα χώματα του παλιού γηπέδου κι αποτελούσε τον τελευταίο σύνδεσμο με την παλιά Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούσαν το σύμβολο να μπει στο μουσείο της ομάδας κι έκαναν ότι μπορούσαν γι’ αυτό, αλλά ο Δικέφαλος Αετός ήταν φτιαγμένος πάνω στο χώμα του παλιού γηπέδου, στο ύψος του παλιού αγωνιστικού χώρου και δεν κατέστη δυνατό να “σωθεί”.

Το επόμενο βήμα, αφού καθαριστεί το ένα μισό του γηπέδου, είναι να στρωθεί χώμα, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του σκελετού του στεγάστρου.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ο τελευταίος σύνδεσμος του παλιού μας γηπέδου με το νέο, που κατασκευάζεται, δεν υπάρχει πια! Ο περίφημος Δικέφαλος Αετός, πάνω στα χώματα του παλιού γηπέδου, ήταν το τελευταίο… οχυρό που έπεσε για να προχωρήσει η κατασκευή των νέων τειχών της ιστορίας μας! Από εδώ όπου η ιστορία μας θα ξεκινήσει να γράφεται και πάλι!»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις