Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Επίσκεψη Πατούλη στην “Αγιά – Σοφιά”! “Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα”

Γήπεδο ΑΕΚ: Επίσκεψη Πατούλη στην “Αγιά – Σοφιά”! “Δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα”

“Θα υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί” ανέφερε ο νέος Περιφερειάρχης, Αττικής, Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψη του στο υπο κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ.

Το εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου κατασκευάζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, επισκέφθηκε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Από πλευράς της Ένωσης, το “παρών” έδωσαν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής, κ. Αλέξης Αλεξίου, ο αναπληρωτής διευθυντής της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ κ. Χρήστος Παπαδημητρίου, οι υπεύθυνοι της DIMAND με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και οι υπεύθυνοι της κατασκευαστικής εταιρίας με επικεφαλής τον κ. Αλέξανδρο Μεταξά της Ερμώνασα καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος.

Ο Γιώργος Πατούλης δεσμεύτηκε πώς θα γίνουν γίνουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να μη χαθεί ούτε μία ημέρα και να ολοκληρωθεί η “Αγιά – Σοφιά” το συντομότερο δυνατό. “Η σημερινή παρουσία σηματοδοτεί ότι δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μέρα από τις υποσχέσεις της Περιφέρειας. Αναλαμβάνουμε 1η Σεπτέμβρη και θα υλοποιήσουμε τις υποσχέσεις και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί” ανέφερε.

Ο κ. Πατούλης, όπως και ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος, ενημερώθηκαν για την πορεία των έργων και για τις δεσμεύσεις που έχει ήδη αναλάβει η Περιφέρεια και ο Δήμος.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις