Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: “Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο!” – video

Γήπεδο ΑΕΚ: “Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο!” – video
ΦΩΤΟ intime

Αισιοδοξία για το γήπεδο της ΑΕΚ μετά και τη νέα συνάντηση του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννη Βούρο,

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, είχαν νέα συνάντηση για το γήπεδο της ΑΕΚ και φαίνεται ότι υπάρχει κοινή γραμμή για να “τρέξει” και το τελευταίο στάδιο των εργασιών.

Η δήλωση Πατούλη

«Η Αγιά Σοφιά θα γίνει, είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία μέρα. Σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο και το Δήμαρχο δώσαμε μία υπόσχεση. Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα», ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Η δήλωση Μελισσανίδη

«Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Η δήλωση Βούρου

«Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρου, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης για την Αγιά Σοφιά.#aekfc #ourhome #ourhistory #ourland #weareback

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Dienstag, 8. Oktober 2019

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις