Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Μήνυμα… αυτοσυγκράτησης από την ΠΑΕ στους φίλους της ομάδας

Γήπεδο ΑΕΚ: Μήνυμα… αυτοσυγκράτησης από την ΠΑΕ στους φίλους της ομάδας
Intime.gr

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους φίλους της ομάδας που… δεν κρατιούνται και θέλουν να πάνε να δούνε τις εργασίες στην «Αγιά – Σοφιά», ακόμα και αυτή την κρίσιμη περίοδο με την πανδημία του κορονοϊού.

Κάλεσμα για… αυτοσυγκράτηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της ομάδας, μετά και το σημερινό (10.04.2020) περιστατικό, όπου φίλος των «κιτρινόμαυρων» δέχθηκε πρόστιμο, στην προσπάθεια του να δει από κοντά το υπό κατασκευή γήπεδο της Ένωσης.

Ο συγκεκριμένος κύριος δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα κι έτσι δέχθηκε το σχετικό πρόστιμο, μετά από έλεγχο που του έγινε. Πάντως, με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη αποφασίστηκε να πληρωθεί για λογαριασμό του ηλικιωμένου φίλου της ομάδας το πρόστιμο 150 ευρώ που του επιβλήθηκε, αλλά και να του δοθεί και το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά»

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω Instagram αναφέρει

«Κατανοούμε την τρέλα και την αδημονία όλων! Την ίδια έχουμε και εμείς! Τώρα που η ΑΕΚ σας (μας) λείπει πολύ, τώρα που το γήπεδό μας ειναι πλέον εκεί που οι πρόγονοί μας έστησαν τη ζωή τους και άρχισαν να μιλούν για την ιστορία μας…

Όμως προέχει η υγεία όλων μας! Μένουμε σπίτι για να μπούμε. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σπίτι μας. Εκεί είναι και θα μας περιμένει.

Όπως άλλωστε είπε ο θεμελιωτής και εγγυητής του μεγάλου μας ονείρου… «τα τείχη της Αγιά Σοφιάς θα είναι ψηλά, θα είναι άτρωτα και δεν θα πέσουν ποτέ ξανά»!

https://www.instagram.com/p/B-zcH3cFtwo/

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις