Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: “Μπαίνοντας” στην “Αγιά – Σοφιά” με 35 φωτογραφίες!

Γήπεδο ΑΕΚ: “Μπαίνοντας” στην “Αγιά – Σοφιά” με 35 φωτογραφίες!
.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Η ΠΑΕ ΑΕΚ “ανέβασε” στο λογαριασμό της στο Facebook φωτογραφίες από την εξέλιξη που υπάρχει στο υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η “Αγιά – Σοφιά” παίρνει μορφή και η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να κάνει… δώρο στους οπαδούς της 35 φωτογραφίες που θα τους “βάλουν” μέσα στο υπό κατασκευή γήπεδο της ομάδας. Φυσικά, τα like που συνόδευσαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση… έπεσαν βροχή!

Superleague: Γερμανός διαιτητής στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Αζέρος στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος

“Μικρές αθέατες λεπτομέρειες από το μεγάλο μας όνειρο. 35 κλικ από την Αγιά Σοφιά, όπως είναι σήμερα… Ιερά αποτυπώματα της ιστορίας όσο το έργο προχωράει και όσο πλησιάζει η δεύτερη ιστορικά στέγαση της ΑΕΚ στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά το 1930.

Κάποτε ήταν ένα ιστορικό οικόπεδο μνήμης, σήμερα θυμίζει γήπεδο στο μεγαλύτερο κομμάτι του και ενώ τους επόμενους μήνες θα βλέπουμε τον σκελετό να ολοκληρώνεται εν αναμονή της συναρμολόγησης του στέγαστρου…

Μπείτε για ακόμα μια φορά στα άδυτα ενός πραγματικού παλατιού και προσπαθήστε να ονειρευτείτε την… επόμενη πρώτη σας φορά!” αναφέρει στο σχόλιο της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις