Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Νέο “εμπόδιο”! Δεν ανησυχούν οι “κιτρινόμαυροι”

ΑΕΚ
aekfc.gr

Το μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ως “ανυπόστατη” την απόφαση της Γ.Σ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ, για το παραχωρητήριο του οικοπέδου όπου χτίζεται η “αγιά – Σοφιά” στη “Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστικής ΑΕ”.

Μέλη της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ -τα οποία κάποτε ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κατονομάσει και χαρακτηρίσει ως “εχθρούς εκ των έσω- είχαν κάνει προσφυγή κατά του παραχωρητηρίου του οικοπέδου από το σωματείο στη “Δικέφαλος 1924”.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ως “ανυπόστατη” την συγκεκριμένη απόφαση της Γ.Σ, για μια σειρά από καθαρά τυπικούς λόγους, όπως για παράδειγμα ότι η πρόσκληση των μελών στη γενική συνέλευση δεν είχε γίνει όπως απαιτεί τυπικά η διαδικασία!

Εκνευρισμός αλλά όχι ανησυχία

Η συγκεκριμένη απόφαση δημιούργησε μόνο εκνευρισμό στην ΑΕΚ, την Ερασιτεχνική και τη “Δικέφαλος 1924”, αλλά καμία ανησυχία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση, δεν παράγει έννομα αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει ότι τα έργα συνεχίζονται κανονικά.

Επίσης, τονίζεται ότι δεν τίθεται το παραμικρό ενδεχόμενο αναστολής της οικοδομικής άδειας.

Πλέον, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους για να απαλλαγούν και από αυτό το “εμπόδιο”. Στην Ένωση προγραμματίζουν επανάληψη της ΓΣ, ενώ θεωρούν ότι η απόφαση μπορεί να πέσει στο εφετείο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις