Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: «Ψηλώνουν» οι κερκίδες, «βαθαίνουν» τα υπόγεια

ΑΕΚ
ΦΩΤΟ youtube

Ένα ακόμα βίντεο από την κάμερα του agiasofia.today με την εξέλιξη των εργασιών στις κερκίδες του βόρειου τμήματος του υπό κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ και με τη διαμόρφωση των υπογείων στο νότιο τμήμα.

Η τελευταία ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις εργασίες που γίνονται για την “Αγιά – Σοφιά”

“Τη στιγμή που στη βόρεια πλευρά του υπό κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το ύψος των εξεδρών γίνεται όλο και πιο μεγάλο, στη νότια πλευρά έχει γίνει πολλή δουλειά στη διαμόρφωση δύο επιπέδων υπογείου.

Στο βίντεο που βλέπετε, ο πολιτικός μηχανικός Μάρκος Ζαφειρίου εξηγεί, μιλώντας στην κάμερα του agiasofia.today, σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής του κάτω διαζώματος των κερκίδων από την πλευρά του άλσους, αλλά μας ξεναγεί και στο νότιο τμήμα, όπου έχει θεμελιωθεί το δεύτερο υπόγειο.

Είναι το σημείο που θα συνορεύει μελλοντικά με το υπογειοποιημένο τμήμα της οδού Φωκών (ο δρόμος από την πλευρά της «σκεπαστής» του παλιού γηπέδου) και στο οποίο θα βρίσκονται η είσοδος του πάρκινγκ από την υπογειοποιημένη οδό, χώροι στάθμευσης και η ράμπα ανόδου από το δεύτερο υπόγειο στο πρώτο, αλλά και ο χώρος των ηλεκτρομηχανικών εγκαταστάσεων.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις