Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Γήπεδο ΑΕΚ: Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο! Ξύλο και αναβολή

ΑΕΚ

Η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην οποία επρόκειτο να συζητηθεί -μεταξύ άλλων- και το θέμα της υπογειοποίησης που σχετίζεται με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, δεν έγινε ποτέ….

Λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης, κάτοικοι του Μαραθώνα -που διαφωνούν με την κατασκευή του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό- έκαναν κατάληψη στην έδρα και απαίτησαν να συζητηθεί το θέμα τους, το οποίο όμως δεν συμπεριλαμβανόταν στην ημερησία διάταξη.

Να αναφέρουμε πως στο Περιφερειακό Συμβούλιο επρόκειτο να συζητηθεί -μεταξύ άλλων- και το θέμα της υπογειοποίησης οδού στη Νέα Φιλαδέλφεια, που σχετίζεται με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ

Στο χώρο βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης, ο διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, οι Μπάγεβιτς, Μαύρος, Σεραφείδης, Καραφέσκος, Γεωργαμλής, αλλά και ο υπεύθυνος του τμήματος Άρσης Βαρών της ΑΕΚ (και πρόεδρος του προσφυγικού συλλόγου Ρίζες) Νίκος Καραμπουρνιώτης.

Το συμβούλιο αποφάσισε να ορίσει ειδική συνεδρίαση για το συγκεκριμένο ζήτημα, την 1η Μαρτίου, αλλά οι συγκεκριμένα άτομα ήθελαν να κάνουν τις τοποθετήσεις τους σήμερα (08/02).

Ακολούθησε μεγάλη ένταση μέσα στην αίθουσα, μεταξύ των κατοίκων της Κερατέας και φίλων της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να έχουμε συμπλοκές προσώπων και να πέσουν -σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα- και κάποιες… ψηλές.

Η κατάσταση εκτονώθηκε σχετικά γρήγορα, όμως η έδρα είχε αποφασίσει ήδη τη διακοπή της συνεδρίασης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις