Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γκαρθία: “Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους”

Γκαρθία: “Είμαστε Ολυμπιακός, πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Όσκαρ Γκαρθία επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Ο Καταλανός τεχνικός φρόντισε να στείλει ένα ενωτικό μήνυμα στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ύστερα από το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, ο Όσκαρ Γκαρθία επέστρεψε στις προπονήσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού φρόντισε, μάλιστα, να στείλει ένα ενωτικό μήνυμα στους παίκτες του στη χθεσινή (14/2) προπόνηση ενόψεις της δύσκολης συνέχειας στη Superleague.

«Αναγνωρίζω ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν. Είναι δύσκολο για κάθε αθλητή και οποιαδήποτε ομάδα να βρουν ισορροπία σε ένα διάστημα με αρνητικά αποτελέσματα», τόνισε αρχικά ο 45χρονος τεχνικός.

«Είμαστε, όμως, Ολυμπιακός. Και είναι υποχρέωση όλων μας να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στη συνέχεια. Με μεγαλύτερη θέληση. Εκπροσωπούμε έναν μεγάλο σύλλογο και οφείλουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για το καλύτερο δυνατό. Έχουμε μπροστά μας εννιά αγώνες για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ο ένας κοντά στον άλλο, για να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω να βλέπω διάθεση και αποφασιστικότητα. Πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα», πρόσθεσε ο Γκαρθία.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις