Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γκαρθία: «Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε»

Γκαρθία: «Κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε»

Ο Οσκαρ Γκαρθία εστίασε επίσης στη διαιτησία και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός προπονητής είπε ότι η ομάδα του έβγαλε απειρία μετά το γκολ του Ανσαριφάρντ και επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο.

Οσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Όσκαρ Γκαρθία:

«Λοιπόν, όταν σχεδιάζω ένα ματς το κάνω για 90 λεπτά. Σκέφτομαι όλα τα ενδεχόμενα. Μέχρι και το γκολ που βάλαμε το πλάνο μας πήγαινε καλά με ομάδα που έχει περίπου το ίδιο επίπεδο με εμάς και κάποιους καλούς παίκτες. Μέχρι τότε το πλάνο μας οδηγούσε στη νίκη. Υπήρχαν πράγματα και υπάρχουν που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και τα ελέγχουν άλλες ομάδες και ίσως και η Ομοσπονδια», είπε αρχικά.

Για τη χρονική στιγμή που μπήκε ο Ανσαριφάρντ: «Μπήκε στην κατάλληλη στιγμή διότι έβαλε το γκολ».

Για τα 2 γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός: «Eκείνη την στιγμή βγάλαμε απειρία και κινήσεις λάθος στο κόρνερ. Πιστεύω γενικότερα ότι ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα. Μετά το 1-1 εμείς βγήκαμε επίθεση και το κυνηγήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και είμαστε Ολυμπιακός και θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει».

Ενα σχόλιο για τη θέση του Μιραλάς: «Έχει παίξει πολύ αριστερά. Το αναλύσαμε και μιλήσαμε μαζί του είπαμε να παίξει μπροστά. Αποφασίσαμε να τον βάλουμε εκεί και τα πράγματα πήγαιναν καλά μέχρι το 82’».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για το μέλλον: «Πρέπει να ανεβάσουμε το ηθικό των παικτών γιατί δέχθηκαν ένα… χτύπημα. Περιμέναμε να παίξουμε με την ΑΕΚ και εάν ήταν να χάσουμε με την νόμιμη οδό και όχι παράνομα. Μου τα είχαν πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά τώρα τα βιώνω. Είναι πολύ άδικο να παίζει κανείς με τα αισθήματα των αθλητών».

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις