Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

“Γκέλα” για την Ίντερ! Ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε πέναλτι και “έσωσε” τον βαθμό με την Αταλάντα

“Γκέλα” για την Ίντερ! Ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε πέναλτι και “έσωσε” τον βαθμό με την Αταλάντα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ίντερ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) εντός έδρας με την Αταλάντα για την 19η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος και πλέον η Γιουβέντους έχει την ευκαιρία να την προσπεράσει αν νικήσει την Κυριακή (12/1) τη Ρόμα. “Ήρωας” ο Χαντάνοβιτς για τους “νερατζούρι”, που απέκρουσε πέναλτι του Μουριέλ στο 88′.

Ευχαριστημένη πρέπει να είναι η Ίντερ με το βαθμό της ισοπαλίας που πήρε κόντρα στην Αταλάντα στο “Μεάτσα” για την 19η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι “νερατζούρι” προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνεζ και πήρα τον έλεγχο του ματς χάνοντας ευκαιρίες να πετύχουν γκολ που θα διεύρυναν το προβάδισμά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς απέκτησε “τρελό” ρυθμό, με τις δύο ομάδες να φτάνουν εξίσου κοντά στο γκολ. Τελικά η Αταλάντα ήταν αυτή που το πέτυχε με τον Γκοσέν στο 75′ και από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο αγώνας ήταν ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων. Στο 85′ το δοκάρι σταμάτησε τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 88′ οι “μπεργκαμάσκι” κέρδισαν πέναλτι, το οποίος ανέλαβε να εκτελέσει ο Μουριέλ αλλά ο Χαντάνοβιτς έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε κρατώντας τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Ίντερ ανέβηκε στους 46 βαθμούς, αλλά πλέον η Γιουβέντους μπορεί να την ξεπεράσει αν αύριο νικήσει τη Ρόμα στο “Ολίμπικο”, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στην 4η θέση ισόβαθμη με τους “τζιαλορόσι” βρίσκεται η Αταλάντα με 35 βαθμούς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις