Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γλίτωσε νέο “έμφραγμα” η Λίβερπουλ! Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ – videos

Γλίτωσε νέο “έμφραγμα” η Λίβερπουλ! Ασταμάτητη η Γιουνάιτεντ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Κρίσταλ Πάλας “απείλησε” τη Λίβερπουλ με μία ακόμη γκέλα, όμως Σαλάχ και Φιρμίνο “ξεμπλόκαραν” την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ και της χάρισαν τη νίκη με 4-3 στη ματσάρα του Άνφιλντ. Συνεχίζει ακάθεκτο το “τρένο” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιβλήθηκε και της Μπράιτον με 2-1.

Μπορεί να “καρδιοχτύπησε” τους οπαδούς της, όμως η Λίβερπουλ κατέβαλλε τελικά την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας στο Άνφιλντ και με το τελικό 4-3, αύξησε ξανά τη διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι στο +7 (με ένα ματς περισσότερο).

Η ομάδα του Γιούγκεν Κλοπ εφθασε στη νίκη με δύο τέρματα του Σαλάχ (46΄, 75΄), ένα του Φιρμίνο (53΄) κι ένα του Μανέ (90΄), ενώ η Κρίσταλ Πάλας είχε προηγηθεί στο 34′ με τον Τάουνσεντ, ισοφάρισε με τον Τόμκινς στο 65΄ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με τον Μέγιερ. 

Στο μεταξύ η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ επικράτησε με 2-1 της Μπράϊτον στο Όλντ Τράφορντ (27΄πέν. Πογμπά, 42΄ Ράσφορντ / 72΄ Γκρος) κι σημείωσε την έκτη διαδοχική νίκη από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Νορβηγός Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, μειώνοντας κι άλλο τη διαφορά της από την πρώτη 4άδα της κατάταξης.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις