Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

“Η ΑΕΚ “έκλεισε” Αραούχο” λένε οι Ισπανοί! Επιβεβαιώνεται η πώληση αλλά όχι η ομάδα από Λας Πάλμας

“Η ΑΕΚ “έκλεισε” Αραούχο” λένε οι Ισπανοί! Επιβεβαιώνεται η πώληση αλλά όχι η ομάδα από Λας Πάλμας
ΦΩΤΟ Intime

Η ισπανική εφημερίδα “La Provincia” παρουσιάζει ως σίγουρη την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, όπου ανήκει ο παίκτης, επιβεβαιώνει την πώλησή του αλλά δεν αποκαλύπτει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα “La Provincia”. Ο παίκτης ήταν κοντά σε συμφωνία με την Αλ Ουάχντα, όπου προπονητής είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, αλλά οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε “ναυάγιο” την τελευταία στιγμή.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, όπου ανήκει ο Αραούχο, παραχώρησε δηλώσεις στη “La Provincia”, όπου αποκάλυψε τις πρόσφατες εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαίωσε την πώληση του παίκτης, χωρίς όμως να αποκαλύψει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, κάτι που που όπως είπε θα κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας δήλωσε: “Τον θεωρούσαμε κλεισμένο σε μια ομάδα. Ομως άλλαξαν τα δεδομένα σε κάποια πράγματα και αποφασίσαμε να μην δεχθούμε να τον πουλήσουμε. Κάτι μπορεί να αλλάξει μία φορά, όχι περισσότερες. Ηταν να πάει στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, όμως δεν τήρησαν όσα είχαν πει στον Μανόλο. Δεν θα δεχθούμε αυτή τη διαπραγμάτευση. Τελικά τον πουλήσαμε σε άλλη ομάδα, την οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Είναι πώληση”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις