Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Άρσεναλ “κόλλησε” στο μηδέν με τη Μπέρνλι! (video)

Η Άρσεναλ “κόλλησε” στο μηδέν με τη Μπέρνλι! (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Tην 13η ισοπαλία της σε 25 ματς πρωταθλήματος έφερε σήμερα η Άρσεναλ που αναδείχθηκε ισόπαλη, χωρίς τέρματα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέρνλι για το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Βαριά “άρρωστη” είναι η Άρσεναλ που έμεινε στο 0-0 με την Μπέρνλι στο “Τερφ Μουρ” για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αγγλίας, η οποία ήταν η 4η σερί και 13η συνολικά στην φετινή Premier League.

O Ομπαμεγιάνγκ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες (14’ και 36’) να ανοίξει το σκορ, ενώ τη σημαντικότερη ευκαιρία των “κανονιέρηδων” σπατάλησε ο Λακαζέτ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα την είχαν, πάντως, οι γηπεδούχοι, με τον Ροντρίγκεζ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι στο 78’ και στη συνέχεια στη γραμμή, σε εξ’ επαφής εκτέλεση.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Άρσεναλ πήγε στους 31 βαθμούς και είναι στη μέση της βαθμολογίας, μακριά από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ την έπιασε στη βαθμολογία η Μπέρνλι, η οποία προερχόταν από το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον μπορεί να νιώθει πιο ασφαλής στη μάχη της παραμονής.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις