Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Εθνική έφυγε για Φινλανδία! Η πρωτιά “κρίνει” τον Σκίμπε

Η Εθνική έφυγε για Φινλανδία! Η πρωτιά “κρίνει” τον Σκίμπε
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (14.10.2018) για το Τάμπερε, εκεί όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τη Φινλανδία, για το Nations League. Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε στη “Γαλανόλευκη” είναι… συνδεδεμένο με την πρωτιά στον όμιλο.

Αβέβαιο θεωρείται από σημαντική μερίδα του Τύπου το μέλλον του Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της εθνικής Ελλάδας. Μπορεί από την ΕΠΟ να τονίζεται πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα αυτή τη στιγμή στη “Γαλανόλευκη”, αλλά τα “σενάρια”… επιμένουν.

Μάλιστα, η παραμονή ή όχι του Σκίμπε στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής εμφανίζεται… συνδεδεμένη με την κατάληψη της πρώτης θέσης στο 2ο όμιλο της League C του Nations League.

Οι διεθνείς αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής (14.10.2018) για το Τάμπερε, εκεί όπου η “Γαλανόλευκη” θα δώσει κρίσιμο αγώνα με τη Φινλανδία. Με νίκη οι Σκανδιναβοί δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση, καθώς θα βρεθούν στο +6. Με νίκη της Ελλάδας, η ομάδα του Σκίμπε γίνεται φαβορί, ενώ με ισοπαλία βολεύεται η Ελλάδα, που θα παίξει τον δεύτερο “τελικό” στο ΟΑΚΑ κι άλλο ένα παιχνίδι εντός, με την Εσθονία, την ώρα που η Φινλανδία θα έχει τον σκόπελο της Ουγγαρίας.

Η ομάδα δεν εμφανίζει ποιοτική βελτίωση, κάτι που φάνηκε και κόντρα στην Ουγγαρία κι έτσι η… καρέκλα του Σκίμπε “τρίζει” περισσότερο από ποτέ. Ο Γερμανός τεχνικός πάντως θα.. κερδίσει χρόνο σε περίπτωση νίκης.

ΦΩΤΟ eurokinissi

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις