Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Γιουνάιτεντ το “διπλό”! Η Σίτι στον τελικό με Άστον Βίλα

Η Γιουνάιτεντ το “διπλό”! Η Σίτι στον τελικό με Άστον Βίλα
Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε το εκτός έδρας ντέρμπι επί της Σίτι (1-0), αλλά οι “πολίτες” είχαν την… προίκα του πρώτου ματς και κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Άστον Βίλα το “εμπόδιο” για τον τίτλο.

Είχαν από μια εκτός έδρας νίκη στα ντέρμπι του Μάντσεστερ για τα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας, αλλά το “εισιτήριο” για τον τελικό της διοργάνωσης… βάφτηκε μπλε! Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε απέναντι στην “συμπολίτισσα”, Γιουνάιτεντ, και παρότι ηττήθηκε στο “Έτιχαντ” με 1-0, ήταν αυτή που προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Το 3-1 των “πολιτών” στο ματς του “Ολντ Τράφορντ” αποδείχθηκε αρκετό, παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι “κόκκινοι διάβολοι” για να κάνουν την έκπληξη. Το γκολ του Μάτιτς τους έδωσε το προβάδισμα στο 36΄, ωστόσο, από κει και πέρα η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε σωστή… διαχείριση και έφτασε στον τελικό.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του σκόρερ στο 76′. Η Μάντσεστερ Σίτι θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα (νίκησε χθες 28/01 την Λέστερ με 2-1).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις