Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Γιουβέντους «φούντωσε» τις φήμες ακύρωσης της Serie A

Η Γιουβέντους «φούντωσε» τις φήμες ακύρωσης της Serie A
ΑΠΕ

Λίγη ώρα μετά τις δηλώσεις του υπουργού Αθλητισμού της Ιταλίας για πιθανή οριστική διακοπή της Serie A, ήρθε μια κίνηση της Γιουβέντους για να δώσει «τροφή» σε αυτό το… σενάριο.

Όλο και πιο κοντά στην οριστική της ακύρωση η Serie A; Μετά τις σχετικές δηλώσεις του υπουργού αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, ήρθε η πρωταθλήτρια Γιουβέντους για να «φουντώσει» τα συγκεκριμένα «σενάρια».

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι «μπιανκονέρι» έδωσαν άδεια στον Ντε Λιχτ να επιστρέψει στην Ολλανδία μαζί με την κοπέλα του, κάτι που ερμηνεύεται από αρκετούς ως ένδειξη διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Ντε Λιχτ θα πρέπει να μείνει 15 ημέρες σε απομόνωση στο σπίτι του στην Ολλανδία, ενώ σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ιταλία, θα πρέπει να μπει και πάλι σε καραντίνα (δεν θα μπορέι να προπονηθεί εκτός σπιτιού μέχρι τις αρχές Ιουνίου).

Από τη στιγμή που Ρουγκάνι, Ματουιντί και Ντιμπάλα έχουν προσβληθεί από τον κορονοϊό και εννιά μη Ιταλοί ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους βρίσκονται στις πατρίδες τους, θα περίμενε κανείς η «βέκια σινιόρα» να μην αφήνει τους παίκτες της να φεύγουν εκτός Ιταλίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις