Παρασκευή, 10 Μαΐ
20oC Αθήνα

Η κακοκαιρία στην Ευρώπη “χτυπά” το ποδόσφαιρο! Νέες αναβολές αγώνων

Η κακοκαιρία στην Ευρώπη “χτυπά” το ποδόσφαιρο! Νέες αναβολές αγώνων

Οι καταιγίδες Κιάρα και Σαμπίνε που πλήττουν την Ευρώπη έφεραν την αναβολή πολλών αγώνων.

Η καταιγίδα «Sabine» που απειλεί την ευρύτερη περιοχή του Μενχενγκλάντμπαχ, υποχρέωσε την διοργανώτρια αρχή -σε συνεννόηση με την Γκλάντμπαχ- να αναβάλλει την αναμέτρηση με την Κολονία, που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα (09.02.2020) το μεσημέρι για την 21η αγωνιστική της Bundesliga.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, δεν αναμένοντας ακραία καιρικά φαινόμενα την ώρα του αγώνα, αλλά μετά τη λήξη του, κάτι που θα έβαζε σε κίνδυνο την ασφαλή αποχώρηση των θεατών!

“Δεδομένου ότι η ασφαλής μετακίνηση των οπαδών, μετά τον αγώνα, δεν είναι εγγυημένη, η Γκλάντμπαχ αποφάσισε, σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, την πυροσβεστική, την αστυνομία και την γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (DFL) να αναβάλει τον αγώνα”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση, ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης αναμένεται να γίνει γνωστή, εντός της εβδομάδας.

Οι μετεωρολογικές προβλέψεις έκαναν λόγο για έντονα καιρικά στην Ολλανδία, κάτι που οδήγησε τη διοργανώτρια αρχή των επαγγελματικών κατηγοριών στο να αποφασίσει από το Σάββατο την αναβολή όλων των αναμετρήσεων που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή (9/2). Την αναβολή όλων των σημερινών αγώνων των εθνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε και η λίγκα του Βελγίου, εν αναμονή ακραίων καιρικών φαινομένων.

Βρετανία: Σε πορτοκαλί συναγερμό για την καταιγίδα “Κιάρα”

Την ίδια στιγμή, η κακοκαιρία Κιάρα έχει θέσει τη Βρετανία σε κατάσταση συναγερμού (με ισχυρές βροχές και ριπές που ξεπερνούν τα 130 χλμ./ώρα) και έφερε προβλήματα και στο ποδόσφαιρο.

Οι αγώνες για τη γυναικεία Super League και Championship πήραν αναβολή, ενώ το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό πως αναβλήθηκε και το Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ για την Premier League.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις