Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η κοιλάδα των… πρωταθλητών! Ανίκητη Ντόρτμουντ και στο ντέρμπι με τη Σάλκε – video

Η κοιλάδα των… πρωταθλητών! Ανίκητη Ντόρτμουντ και στο ντέρμπι με τη Σάλκε – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ “έβαψε” κιτρινόμαυρη την κοιλάδα του Ρουρ και περνώντας άνετα με 1-2 από την έδρα της μισητής Σάλκε, έκανε ένα ακόμη “βήμα” προς τον τίτλο του πρωταθλητή στην Μπουντεσλίγκα.

Ανίκητη η Μπορούσια Ντόρτμουντ, συνέχισε το σερί της για 14η αγωνιστική στη Μπουντεσλίγκα, “αλώνοντας” την έδρα της Σάλκε στο τοπικό ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, για να παραμείνει πρώτη με διαφορά στο πρωτάθλημα.

Η αρμάδα του Φαβρ ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ένα αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, έκανε ακόμη πιο εντυπωσιακή τη νίκη της επί της… μισητής αντιπάλου.

Ο Ντιλέινι άνοιξε το σκορ μόλις στο 70 λεπτό του αγώνα, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ρόις, με τον Καλιγκιούρι να ισοφαρίζει από τη βούλα του πέναλτι, στο 61′. Παρά την ισοφάριση όμως, η Ντόρτμουντ παρέμεινε “κυρίαρχη” στον αγωνιστικό χώρο και με τον Σάντσο να κάνει εκπληκτική προσπάθεια και ιδανικό πλασέ στο 74′, πήρε μια σπουδαία νίκη, που την κρατά στο +9 από τη Μπάγερν Μονάχου, στη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα.

https://www.youtube.com/watch?v=J_wNnbag1qs

Τα αποτελέσματα στη Μπουντεσλίγκα

Βόφλσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 2-2
(28′ Μπικάτσκις, 31′ Γκίντσεκ – 4′ Μπελφοντίλ, 73′ Κράμαριτς)
Μπάγερ Λεβερκούζεν – Άουγκσμπουργκ 1-0
(75′ Αλάριο)
Φράιμπουργκ – Λειψία 3-0
(12′ Πέτερσεν, 45+1′ Γουάλντσμιντ, 52′ Φραντζ)
Μπάγερν Μονάχου – Νυρεμβέργη 3-0
(7′ και 28′ Λεβαντόφσκι, 56′ Ριμπερί)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις