Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Λαμία “έσπασε το ρόδι” στο πρωτάθλημα κόντρα στον Βόλο! video

Η Λαμία “έσπασε το ρόδι” στο πρωτάθλημα κόντρα στον Βόλο! video
ΦΩΤΟ intime

Μετά από οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη για τη Λαμία ήρθε η ένατη που ήταν… φαρμακερή για τον αντίπαλο που στην προκειμένη ήταν ο Βόλος, τον οποίο οι Φθιώτες νίκησαν με 1-0 και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη στη φετινή Superleague.

Η Λαμία επιβλήθηκε στην έδρα της με 1-0 του Βόλου, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική της Superleague κι έκανε… σεφτέ στις νίκες, μετά από οκτώ “στείρες” αγωνιστικές.

Το γκολ του Τουράμ στο 80ο λεπτό “λύτρωσε” τους γηπεδούχους, που ήταν πολύ καλύτεροι στο ματς αλλά μέχρι εκείνο το σημείο είχαν πέσει πάνω στον καταπληκτικό Νίκος Μελίσσα -πέρυσι αγωνιζόταν στη Λαμία φέτος ο ΠΑΟΚ τον παραχώρησε δανεικό στο Βόλο- ο οποίος κρατούσε τους φιλοξενούμενους ζωντανούς με τις επεμβάσεις του, αλλά ο Βραζιλιάνος τον νίκησε και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του .

Έτσι οι Φθιώτες ανέβηκαν στους 7 βαθμούς, σε αντίθεση με τον Βόλο που παρέμεινε στους εννιά αφού μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, με 1-0 στις 21 Σεπτεμβρίου, οι Βολιώτες μετράνε πλέον πέντε σερί ήττες.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις