Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Λάτσιο με ανατροπή βλέπει κορυφή! “Εσπασε” την παράδοση και το αήττητο της Γιουβέντους!

Η Λάτσιο με ανατροπή βλέπει κορυφή! “Εσπασε” την παράδοση και το αήττητο της Γιουβέντους!
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λάτσιο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 από την Γιουβέντους στο “Ολίμπικο” έκανε την ανατροπή και αναδείχθηκε νικήτρια με 3-1 επικρατώντας της “βέκια σινιόρα” εντός έδρας μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, “σπάζοντας” παράλληλα το φετινό αήττητο της αντιπάλου της και μειώνοντας στους 5 βαθμούς την απόσταση από την Ίντερ που παρέμεινε στην κορυφή.

Τεράστια νίκη – ανατροπή πέτυχε η Λάτσιο που επιβλήθηκε με 3-1  της Γιουβέντους στη Ρώμη βάζοντας… φωτιά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος όπου συνεχίζει να βρίσκεται η Ίντερ. Η “βέκια σινιόρα” προηγήθηκε στο σκορ με κοντινό πλασέ του Ρονάλντο στο 25′, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω… κάτω.

Αρχικά ο Φελίπε ήταν αυτός που ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου, ενώ ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στο 74′ έκανε το 2-1 σηκώνοντας στο πόδι το “Ολίμπικο”.  Στο 69′ η Γιουβέντους έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουαδράδο με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ η Λάτσιο είχε τη μεγάλη ευκαιρία να “κλειδώσει” τη νίκη στο 79′ αλλά ο Ιμόμπιλε αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Οι “μπιανκονέρι” πήραν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να κυνηγήσουν την ισοφάριση πιέζοντας στο χρόνο που απέμενε αλλά στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καϊσέδο ολοκλήρωσε την αντεπίθεση των “λατσιάλι” διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Με αυτή τη νίκη η Λάτσιο “έσπασε”  το φετινό αήττητο της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλε έβαλε τέλος σε μία αρνητική παράδοση που την ήθελε να μην έχει πάρει εντός έδρας νίκη επί των “μπιανκονέρι” επί 16 συναπτά έτη! Τέλος, μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 5 βαθμούς με τη συνέχεια του ιταλικού πρωταθλήματος να αναμένεται συναρπαστική.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις