Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η Λίβερπουλ “γονάτισε” τον Μουρίνιο! 20 νίκες σε 21 ματς μετράνε οι “κόκκινοι” στο πρωτάθλημα (video)

Η Λίβερπουλ “γονάτισε” τον Μουρίνιο! 20 νίκες σε 21 ματς μετράνε οι “κόκκινοι” στο πρωτάθλημα (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Τον καλπασμό της προς τον τίτλο συνέχισε η Λίβερπουλ που επικράτησε με 0-1 στην έδρα της Τότεναμ, του Ζοσέ Μουρίνιο, και πλέον βρίσκεται 16 βαθμούς μπροστά από την 2η Λέστερ, έχοντας 12 σερί νίκες και 20 στα τελευταία 21 ματς πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ επικράτησε 1-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο για την 22η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και επιβεβαίωσε πως για να χάσει τον τίτλο φέτος πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αύξησε τη διαφορά της στους 16 βαθμούς από τη Λέστερ, ενώ παράλληλα ανέβασε το σερί των νικών της στις 12, έχοντας συνολικά 20 σε 21 ματς πρωταθλήματος φέτος.

Οι “κόκκινοι” απείλησαν μόλις στο 4ο λεπτό, με τον Φιρμίνο να κάνει τη σέντρα-σουτ, τον νεαρό Ζαφέτ Τανγκάνγκα να διώχνει την τελευταία στιγμή και τον επερχόμενο Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Πάουλο Γκατσανίγκα. Ο τερματοφύλακας των “σπερς” αντέδρασε ενστικτωδώς στην κοντινή κεφαλιά του Βέργκιλ φαν Ντάικ στο 22′ αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι στο 36′, όταν ο Σαλάχ βρήκε εντός περιοχής τον Φιρμίνο, με τον Βραζιλιάνο να ανοίγει το σκορ για τη Λίβερπουλ.

Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους και στο 74′, όταν μετά το συνδυασμό των Μόουρα και  Λο Σέλσο, ο Άρνολντ πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Σον. Ο Λο Σέλσο σπατάλησε τη σπουδαιότερη ευκαιρία της Τότεναμ στο 84′, με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους, αφού και ο Σον σούταρε πάνω στον Άλισον στις καθυστερήσεις.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις