Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Η Νάπολι “διέλυσε” την Ρόμα! Κινδυνεύουν οι “τζιαλορόσι”

Η Νάπολι “διέλυσε” την Ρόμα! Κινδυνεύουν οι “τζιαλορόσι”
reuters

Με θριαμβευτικό τρόπο πέρασε η Νάπολι από την έδρα της Ρόμα (4-1). Η ομάδα του Κώστα Μανωλά θα πρέπει να… ξεχνά σιγά σιγά το Champions League της νέας περιόδου, ενώ αν δεν προσέξει, θα μείνει και εκτός Europa League, αφού απειλείται από την Λάτσιο.

Η Ρόμα ήθελε τη νίκη για να παραμείνει σε… τροχιά τετράδας, αλλά η Νάπολι ήταν εντυπωσιακή μέσα στο «Ολίμπικο» και πέρασε με το εμφατικό 4-1.

ο… δρόμος προς αυτή την τεσσάρα άνοιξε μόλις στο 2’ από το τέρμα του Μίλικ. Οι «παρτενοπέι» είδαν τον Περότι να φέρνει το ματς στα ίσα στο 45+4’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, αλλά στο δεύτερο μέρος έσβησαν κάθε ελπίδα της Ρόμα.

Η Νάπολι ήταν καταιγιστική και έφτασε στην 3η συνεχόμενη νίκη της στο «Ολίμπικο» σε παιχνίδι πρωταθλήματος με τα τέρματα των Μέρτενς (50’), Βέρντι (55’) και Γιουνές (81’).

Αυτή ήταν η 3η ήττα της Ρόμα στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Πλέον, η ομάδα του Κώστα Μανωλά όχι μόνο θα πρέπει να ξεχνά σιγά σιγά τη συμμετοχή της στο νέο Champions League αλλά κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Η Λάτσιο βρίσκεται στο -2 και με δύο παιχνίδια λιγότερα (παίζει στις 21:30 στην έδρα της Ίντερ).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις