Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η Ντόρτμουντ νίκησε τη Σίτι στην πρεμιέρα του International Champions Cup! – video

Η Ντόρτμουντ νίκησε τη Σίτι στην πρεμιέρα του International Champions Cup! – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ντόρτμουντ επικράτησε της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία των φετινών αγώνων στο International Champions Cup. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μάριο Γκέτσε με πέναλτι στο 28ο λεπτό.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο φετινό International Champions Cup η Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί επικράτησαν της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης που διεξήχθη στο “Soldier Field” του Σικάγο. Ο Μάριο Γκέτσε χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, ευστοχώντας σε πέναλτι στο 28ο λέπτό.

Σε αυτό το παιχνίδι ο Ριγιάντ Μαχρέζ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Σίτι, η οποία δεν είχε στη σύνθεσή της αρκετούς παίκτες λόγω… Μουντιάλ (Γκάμπριελ Ζέσους, Σέργιο Αγουέρο, Κάιλ Γουόκερ, Ντανίλο, Βενσάν Κομπανί, Τζον Στόουνς, Ραχίμ Στέρλινγκ, Ιλκάι Γκιντογάν, Κέβιν Ντε Μπράιν, Φάμπιαν Ντελφ, Μπερνάρντο Σίλβα, Νταβίντ Σίλβα, Μπενζαμέν Μεντί, Φερναντίνιο, Νίκολας Οταμέντι, Έντερσον).

Την ίδια στιγμή, από την Ντόρτμουντ απουσίασαν οι Ράφαελ Γκερέιρο, Σίντζι Καγκάουα, Ρόμαν Μπούρκι και οι νεοαποκτηθέντες Τόμας Ντιλέινι και Μάνουελ Ακάντζι. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται το γεγονός ότι ο Τζο Χαρτ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του μακριά από τη Μάντσεστερ Σίτι, κάθισε κάτω από τα δοκάρια των «πολιτών» στο β΄ μέρος, αντικαθιστώντας τον Κλαούντιο Μπράβο.

Στο φετινό International Champions Cup συμμετέχουν 18 ομάδες. Πρόκειται για τις Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ (Αγγλία), Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Γιουβέντους, Ρόμα, Ίντερ, Μίλαν (Ιταλία), Μπάγερν Μονάχου, Ντόρτμουντ (Γερμανία), Παρί Σεν Ζερμέν, Λιόν (Γαλλία) και Μπενφίκα (Πορτογαλία). Κάθε ομάδα θα δώσει τρία παιχνίδια, ενώ συνολικά θα διεξαχθούν 27 αναμετρήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=apZUYqTHUNQ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις