Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε στην αιμοδοσία του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας (video, pics)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε στην αιμοδοσία του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας (video, pics)
Intime.gr

Περισσότεροι από 200 εθελοντές, ένας αριθμός πολύ μεγάλος, λόγω των συνθηκών που επικρατούν με τον κορονοϊό, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ, για εθελοντική αιμοδοσία.

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ήταν ο πρώτος που έλαβε μέρος στη διαδικασία η οποία γίνεται στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς (Δεκελείας 152) και στοχεύει στην κάλυψη αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το «παρών» έδωσε ο Στράτος Σβάρνας, από την ΠΑΕ ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς, η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων (και δημοτική σύμβουλος Ν. Φιλαδέλφειας) Ανθή Παπακώστα και ο διευθυντής επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων» Ανδρέας Δημάτος. Συμμετείχε και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης, Ηλίας Ατματσίδης.

«Η ΑΕΚ είναι πάντα εδώ. Έχουμε υποχρέωση σ΄αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία για όλο τον κόσμο, να βοηθάμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας» δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ίλια Ίβιτς.

H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα δήλωσε τα εξής: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε επίσης το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) αλλά και τους Εθελοντές του Δήμου μας για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση. Ο στόχος του Δήμου είναι να επαναλάβουμε τη σημερινή διαδικασία όταν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας»

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις