Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η παλιά… κακή Άρσεναλ επέστρεψε στις γκέλες! video

Η παλιά… κακή Άρσεναλ επέστρεψε στις γκέλες!  video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος. Έχασαν κι άλλο έδαφος στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο οι “κανονιέρηδες”.

Τη δέκατη ισοπαλία στης το φετινό πρωτάθλημα έφερε η Άρσεναλ στο εκτός έδρας ματς με την Κρίσταλ Πάλας για την 22η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος, επιστρέφοντας στις “γκέλες” μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν και πήραν το προβάδισμα νωρίς, με τον Ομπαμεγιάνγκ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 12′, οι “κανονιέρηδες” δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν για να “καθαρίσουν” το ματς.

Η Κρίσταλ Πάλας ισοφάρισε με τον Αγιού στο 54′, ενώ στο 67′ ο Ομπαμεγιάνγκ δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από χρήση VAR, για πολύ επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Μέγερ. Το ματς από εκείνο το σημείο κι έπειτα “άνοιξε” με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι για τη νίκη και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αποσοβεί πάνω στη γραμμή του τέρματος την κεφαλιά του Αγιού. Το σκορ όμως έμεινε 1-1 ως το τέλος, με την Άρσεναλ να βρίσκεται στη 10η θέση με 28 βαθμούς, χάνοντας κι άλλο έδαφος στη “μάχη” της Ευρώπης και την Κρίσταλ Πάλας στην 9η με 29.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις