Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η παλιά του αγάπη “πλήγωσε” τον Κλοπ! Λίβερπουλ – Ντόρτμουντ 2-3 – video

Η παλιά του αγάπη “πλήγωσε” τον Κλοπ! Λίβερπουλ – Ντόρτμουντ 2-3 – video

Η Ντόρτμουντ επικράτησε της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Λίβερπουλ, με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι στις ΗΠΑ, με την πρώην ομάδα του Κλοπ να “πληγώνει” τον Γερμανό τεχνικό.

Η Ντόρτμουντ πήρε σπουδαία νίκη γοήτρου, επικρατώντας της Λίβερπουλ με 3-2 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο “Νotre Dame Stadium” της Ιντιάνα.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, μιας και δεν είχε κανέναν παίκτη από την επιθετική τριπλέτα της (Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο).

Όσον αφορά στην εξέλιξη του αγώνα, οι Γερμανοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3′ με τον Πάκο Αλκάθερ, με το ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1 καθώς στο 35′ ο Γουίλσον έκανε το 1-1.

Οι Βεστφαλοί σκόραραν δύο γκολ μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο με τους Ντιλέινι (53′) και Λάρσον (59′) ενώ το μόνο που κατάφερε να κάνει η αγγλική ομάδα ήταν να μειώσει το σκορ στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπριούστερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Κλάιν (60′ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Ματίπ (60′ Φαν Ντάικ), Γκόμεζ (60′ Λόβρεν), Λαρουσί (60′ Ρόμπερτσον), Φαμπίνιο (60′ Χέντερσον), Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (60′ Βαϊνάλντουμ), Μίλνερ (60′ Λιούις), Γουίλσον (60′ Τζόουνς), Κεντ (60′ Γούντμπερν), Οριγκί (60′ Μπριούστερ)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Χιτζ, Πίστσεκ (46′ Μόρεϊ), Τοπράκ (46′ Μπαλέρντι), Χούμελς (80′ Φεράι), Γκερέιρο (46′ Σουλτζ), Σάντσο (46′ Τοργκάν Αζάρ), Βάιγκλ (46′ Βιτσέλ), Μπραντ (46′ Λάρσεν), Ρέινα (46′ Βολφ), Γκέτσε (46′ Ρόις), Αλκάθερ (46′ Ντιλέινι)

https://www.youtube.com/watch?v=RgSiPnUs8Eg

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις