Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ράπινο «κράζει» τον Τραμπ! «Ένας λευκός εθνικιστής στον Λευκό Οίκο»

Η Ράπινο «κράζει» τον Τραμπ! «Ένας λευκός εθνικιστής στον Λευκό Οίκο»
ΦΩΤΟ Reuters

Η κορυφαία παίκτρια ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ, Μέγκαν Ράπινο, τα… έχωσε και πάλι στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπήκε και πάλι στο… στόχαστρο της Μέγκαν Ράπινο. Η σούπερ σταρ της ποδοσφαιρικής ομάδας γυναικών των ΗΠΑ,  που κατέκτησαν δύο διαδοχικούς παγκόσμιους τίτλους, επιτέθηκε  στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, μιλώντας στην Vice TV.

«Είναι ένας λευκός εθνικιστής στον Λευκό Οίκο που φουσκώνει το μίσος. Ο αποκλεισμός από την υπόλοιπη χώρα είχε ως αποτέλεσμα περισσότερο διχασμό μεταξύ των ανθρώπων, περισσότερη απόγνωση, άγχος και φόβο», είπε η Ράπινο.

Παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική για τον διαχωρισμό που κάνει ο Τραμπ σε μειονότητες. «Δεν έχει σημειωθεί καμία πρόοδο στις διακρίσεις των φυλετικών μειονοτήτων και των γυναικών», ανέφερε η 34χρονη που αγωνίζεται καιρό για τα δικαιώματα των γυναικών και της LGBTQ.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τις εκλογές στο μέλλον. «Δεν κλείνω την πόρτα εντελώς, αλλά φαίνεται λίγο τρελό. Αν πάω, θέλω τη μεγαλύτερη λειτουργικότητα και θα επέλεγα ανθρώπους που είναι πολύ πιο έξυπνοι και πολύ πιο κατάλληλοι», πρόσθεσε η Ραπίνο που πρόσφατα ανακοίνωσε την υποστήριξή της στον Δημοκρατικό Τζο Μπάιντεν.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις