Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Ρεάλ έμεινε… όρθια στις καθυστερήσεις στο Μεστάγια! Ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στο clasico [video]

Η Ρεάλ έμεινε… όρθια στις καθυστερήσεις στο Μεστάγια! Ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα στο clasico [video]
ΦΩΤΟ Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε τη “γκέλα” της Μπαρτσελόνα με τη Σοσιεδάδ (2-2) το Σάββατο (14/12), αλλά σώθηκε με τον Μπενζεμά να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις τη Βαλένθια στο “Μεστάγια” και πηγαίνει στο clasico (18/12) όντας ισόβαθμη με τους “μπλαουγκράνα” στην κορυφή της La Liga.

Ματς με δραματικό φινάλε ήταν αυτό στο Μεστάγια, με την Ρεάλ Μαδρίτης να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Βαλένθια ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Η “βασίλισσα”, μετά τη “γκέλα” της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-2), ήθελε τη νίκη για να πάει ως μόνη πρώτη στη βαθμολογία στο clasico της Τετάρτης (18/12) αλλά τελικά μπορεί να αισθάνεται τυχερή και ικανοποιημένη, που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Βαλένθια προηγήθηκε στο 78′ με γκολ του Σολέρ και κρατούσαν στα χέρια τους μία μεγάλη νίκη, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπενζεμά, με την βοήθεια και του Κουρτουά που είχε προωθηθεί στην απέλπιδα προσπάθεια να βρει η Ρεάλ το γκολ της ισοφάρισης, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και κράτησε την ομάδα του στην κορυφή με 35 βαθμούς. Όσους έχει δηλαδή και η Μπαρτσελόνα, με την οποία θα λύσουν τις διαφορές τους σε 3 ημέρες στο “Καμπ Νου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις