Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η Σίτι έκανε τη… δουλειά της και “περιμένει” την Τότεναμ! video

Η Σίτι έκανε τη… δουλειά της και “περιμένει” την Τότεναμ! video
Reuters

Η Άστον Βίλα κατάφερε να δυσκολέψει την Μάντσεστερ Σίτι για ένα ημίχρονο. Οι “πολίτες” έκαναν… πάρτι στην επανάληψη, έφτασαν σε νίκη με 3-0 και πλέον περιμένουν νέα “γκέλα” την Λίβερπουλ στο αυριανό (27.10.2019) “δυνατό” ματς με την Τότεναμ στο “Άνφιλντ”.

Με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-0 της Άστον Βίλα, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε το δεύτερο μέρος της 10ης αγωνιστικής στην Premier League και μείωσε τη διαφορά της από τη Λίβερπουλ στους 3 βαθμούς.

Πλέον, οι “πολίτες” περιμένουν νέα γκέλα των “ρεντς” στο αυριανό μεγάλο ματς με την Τότεναμ στο “Άνφιλντ”, για να μπουν… δυνατά στο κόλπο του τίτλου.

O Στέρλινγκ στο 22ο δευτερόλεπτο μετά την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ο Ντε Μπρόινε διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 65` με εκτέλεση φάουλ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γκουντογκάν στο 70′.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φερναντίνιο με δεύτερο κίτρινη κάρτα στο 87`.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις