Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Η ΣΠΑΛ χάλασε το “πάρτι” της Γιουβέντους! Ιστορικό γκολ από Κέιν – video

Η ΣΠΑΛ χάλασε το “πάρτι” της Γιουβέντους! Ιστορικό γκολ από Κέιν – video
ΦΩΤΟ intime

Η Γιουβέντους δεν μπόρεσε να πάρει αυτή την αγωνιστική τον ένα βαθμό που χρειαζόταν, για να εξασφαλίσει μαθηματικά το όγδοο σερί σκουντέτο (ήττα με ανατροπή στην έδρα της ΣΠΑΛ). Σκοράρει κατά ριπάς ο Κέιν! Ιστορικό τέρμα από τον νεαρό Ιταλό επιθετικό.

Αναβολή στη… στέψη της Γιουβέντους! Η “βέκια σινιόρα” ηττήθηκε στην έδρα της ΣΠΑΛ με 2-1 -στην ανβαμέτρηση που άνοιξε την «αυλαία» της 32ης ημέρας της Serie A- και οι φίλαθλοι της θα πρέπει να κάνουν υπομονή μια ακόμη εβδομάδα για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ξεκούρασε αρκετούς παίκτες του, αφού παρέταξε ενδεκάδα με πολλούς νέους παίκτες, μεταξύ αυτών και ο Κύπριος διεθνής μέσος, Γρηγόρης Κάστανος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της πρωταθλήτριας Ιταλίας (αγωνίστηκε έως το 61′).

Η συμμετοχή του είναι σημαντική και για τη Νέα Σαλαμίνα, την ομάδα, που ξεκίνησε την καριέρα του, καθώς στη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει η ρήτρα που ορίζει πως μόλις αγωνιστεί έστω κι ένα λεπτό με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Γιουβέντους, στα ταμεία της κυπριακής ομάδας θα μπουν 100 χιλιάδες ευρώ!

Η Γιουβέντους πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια με το τέρμα του Μόιζε Κέιν. Να αναφέρουμε ότι ο επιθετικός της “Γιούβε” σκόραρε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα και έγινε ο νεότερος στην ιστορία της Serie A που το πετυχαίνει αυτό. Παράλληλα, έγινε ο τρίτος νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της Γιουβέντους που πετυχαίνει περισσότερα από 6 γκολ στο πρωτάθλημα

https://twitter.com/juniuer/status/1117060237146693633

Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε την ανατροπή του σκορ. Στο 49′ ο Μπονιφάτσι έφερε το σκορ στα ίσα με κοντινή κεφαλιά, ενώ ο Φλοκάρι “έγραψε” το τελικό 2-1 στο 75′, με κοντινό πλασέ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις