Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Η σύζυγος του Ντι Μαρία αποκάλεσε «σκατ@@@@@πα» το Μάντσεστερ! Η ειρωνική αντίδραση του δήμου

Η σύζυγος του Ντι Μαρία αποκάλεσε «σκατ@@@@@πα» το Μάντσεστερ! Η ειρωνική αντίδραση του δήμου

Η παραμονή της στο Μάντσεστερ, λόγω της παρουσίας του Ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ, ήταν μια άσχημη εμπειρία για την Χορχελίνα Καρντόσο. Αντέδρασε ο δήμος της αγγλικής πόλης.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία δεν μπόρεσε να… στεριώσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έφτασε στην ομάδα της Premier League το 2014 και το επόμενο καλοκαίρι αναχώρησε για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η σύζυγος του Αργεντινού εξτρέμ, Χορχελίνα Καρντόσο, φαίνεται πως έμεινε με τις χειρότερες εντυπώσεις από την πόλη του Μάντσεστερ. Μιλώντας στην εκπομπή “Los Angeles de la Manana” η σύντροφος του Ντι Μαρία έκανε λόγο για μια… απαίσια πόλη.

«Δεν ήθελα να πάω στο Μάντσεστερ. Είχα επισκεφθεί την πόλη μία – δύο φορές όταν ο Άνχελ είχε μια – δύο ημέρες ρεπό από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν απαίσια. Όταν φύγαμε του είπα ‘’πήγαινε όπου αλλού θέλεις αλλά όχι στην Αγγλία. Τελικά έναν χρόνο αργότερα πήρε μετεγγραφή και πήγαμε στην Αγγλία. Ήταν πολύ άσχημα. Απαίσια. Σαν μια σκατότρυπα.

Όλες οι γυναίκες είναι άσχημες, καχεκτικές και περίεργες. Προχωράς στους δρόμους και δεν ξέρεις αν θέλουν να σε σκοτώσουν. Το φαγητό ήταν απαίσιο. Θυμάμαι τον Άνχελ να έρχεται και να μου λέει ‘’έχουμε μια προσφορά από τη Γιουνάιτεντ. Ίσως να είμαστε περισσότερο ασφαλείς οικονομικά με αυτή’’. Είχαμε πολλούς καβγάδες για αυτό. Του είπα ‘’Σε καμία περίπτωση. Αν θες μπορείς να πας μόνος σου…», ανέφερε η Χορχελίνα.

Η απάντηση από το δημαρχείο της πόλης, δεν άργησε να έρθει. Το ESPN επικοινώνησε με το γραφείο του δημάρχου, Άντι Μπέρνχαμ, και ο στενός του συνεργάτης, Σάσα Λορντ, ανέφερε:

“Πριν σχολιάσω, συμφωνώ μαζί της σε ένα πράγμα. Καθώς είμαι υποστηρικτής της της Γιουνάιτεντ, βρίσκω κι εγώ εκείνη την περίοδο αρκετά καταθλιπτική. Ο σύζυγός της αγοράστηκε σχεδόν 60 εκατ. λίρες, πουλήθηκε ένα αργότερα και ήταν από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της Γιουνάιτεντ.

Όσο για το φαγητό, έχουμε μερικά εξαιρετικά εστιατόρια σε ολόκληρη την περιοχή της πόλης μας. Δεν μπορώ παρά να πιστέψω ότι οι προτιμήσεις της έχουν… αμαυρωθεί από το πόσο ξινή και πικρή είναι”.

Λίγο αργότερα το Skysports ζήτησε ένα σχόλιο από τον Γκάρι Νέβιλ. «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα τελευταία χρόνια ακούμε σχόλια και ιστορίες για παίκτες που έπαιξαν σκατά στην Γιουνάιτεντ και χρησιμοποιούν την φράση «όπως ο Ντι Μαρία στη Γιουνάιτεντ». Ήταν πραγματικά πολύ κακός και είχαμε υψηλές προσδοκίες από εκείνον», ανέφερε.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις