Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Η… υστερική αντίδραση του Ρονάλντο! Έπεσε και χτυπιόταν μετά την αποβολή- video

Η… υστερική αντίδραση του Ρονάλντο! Έπεσε και χτυπιόταν μετά την αποβολή- video

Ένιωσε αδικημένος μόλις είδε την κόκκινη κάρτα και δεν άντεξε. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε σαν μικρό παιδάκι, που του πήραν το δώρο, μετά την αποβολή του στο Βαλένθια – Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντίκρισε χθες (19.09.2018) την πρώτη κόκκινη κάρτα της καριέρας του στο Champions League, μετά από 154 αγώνες!

Όπως φαίνεται και από τα ριπλέι, ο Πορτογάλος δεν άξιζε να αποβληθεί στο Βαλένθια – Γιουβέντους (0-2). Μάλιστα, μόλις είδε την κόκκινη κάρτα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και χτυπιόταν, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

https://twitter.com/jontysk9/status/1042591157589430272

Να αναφέρουμε ότι ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τάχθηκε κατά της απόφασης του διαιτητή να δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Ρονάλντο για τον διαπληκτισμό του με τον Χέισον Μουρίγιο στο 29ο λεπτό του αγώνα.

«Δεν θέλω να σχολιάσω την αποβολή του Ρονάλντο όμως αν γινόταν χρήση του VAR, ο διαιτητής θα είχε βοηθηθεί για να πάρει τη σωστή απόφαση. Μας δυσαρεστεί το γεγονός ότι μείναμε με 10 παίκτες στο 29ο λεπτό αγώνα Champions League για ένα τέτοιο επεισόδιο. Μας στενοχωρεί επίσης ότι θα χάσουμε τον Ρονάλντο για τουλάχιστον έναν αγώνα.»

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις