Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ιμπραΐμοβιτς: “Είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον”

Ιμπραΐμοβιτς: “Είμαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον”

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παρουσιάστηκε από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ο Σουηδός επιθετικός παρομοίασε τον ευατό του με τον Μπέντζαμιν Μπάτον κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του.

«Αισθάνομαι νέος, αισθάνομαι σαν τον Μπέντζαμιν Μπάτον. Γεννήθηκα γέρος και θα πεθάνω νέος, τόνισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατά την παρουσίαση του από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον φανταστικό χαρακτήρα της ταινίας «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον».

«Μην ανησυχείτε για την ηλικία μου (σ.σ είναιι 36)… Όταν ήρθα στην Αγγλία, όλοι έλεγαν ότι είμαι γέρος. Ήρθα σε αναπηρικό καροτσάκι και μετά από τρεις μήνες κατέκτησα την Αγγλία. Μετά όλοι έλεγαν ότι πετούσα. Επομένως, ξέρω τι μπορώ να κάνω, ξέρω τι θα κάνω και ήρθα εδώ για να νικήσω», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Ιμπραΐμοβιτς δήλωσε αποφασισμένος να προσθέσει κι άλλους τίτλους στη συλλογή του. «Αύριο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ήδη ασχολούμαι μ’ αυτό, επομένως αισθάνομαι ενθουσιασμένος» τόνισε ο Σουηδός επιθετικός ενόψει της αναμέτρησης των Γκάλαξι με τους Λος Άντζελες FC και πρόσθεσε: «Το λιοντάρι πεινάει».

Ο Σουηδός επισήμανε πως περίμενε ότι θα «μετακόμιζε» στους Γκάλαξι πριν πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η μετεγγραφή «ναυάγησε», ενώ υπογράμμισε πως ένα δείπνο με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ τον έπεισε να περάσει τον Ατλαντικό.

Τέλος, ο Ιμπραΐμοβιτς είπε ότι σκοπεύει να αφήσει το «στίγμα» του στους νεαρούς ποδοσφαιρόφιλους στο Λος Άντζελες, οι οποίοι ενδέχεται να μη γνωρίζουν την καριέρα του μέχρι στιγμής. «Εάν δεν με ξέρουν, θα διασφαλίσω ότι θα με μάθουν» δήλωσε με χαμόγελο.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις