Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ιμπραΐμοβιτς σε Kimmel: “Έβαλα τη Σουηδία στο… χάρτη! Το άθλημα δεν λέγεται soccer”

Ιμπραΐμοβιτς σε Kimmel: “Έβαλα τη Σουηδία στο… χάρτη! Το άθλημα δεν λέγεται soccer”

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φιλοξενήθηκε από τον Τζίμι Κίμελ, σε μια συνέντευξη γεμάτη… ατάκες τόσο από τον Σουηδό επιθετικό, όσο και από τον διάσημο Αμερικανό παρουσιαστή. “Ένα Μουντιάλ χωρίς εμένα δεν θα ήταν Μουντιάλ” ανέφερε ο “Ίμπρα”, χωρίς να διευκρινίσει αν θα αγωνιστεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας. “Εμείς το ονομάζουμε ποδόσφαιρο και είναι το μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο”, ανέφερε διορθώνοντας τον Kimmel για το… soccer που ξεστόμισε.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Jimmy Kimmel (Jimmy Kimmel Live) και προκάλεσε για μια ακόμα φορά… αίσθηση με τις ατάκες που μας “χάρισε”.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με το ολοσέλιδο των “Times” του Λος Άντζελες και το σχόλιο του “Ίμπρα” για τη μετεγγραφή του στους Los Angeles Galaxy, ενώ στη συνέχεια ο Kimmel τον εκθείασε για το φανταστικό γκολ που είχε πετύχει στο ντεμπούτο του.

Όταν ο Αμερικανός δημοσιογράφος τον ρώτησε για την καταγωγή του, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε πως: “Δεν είμαι ο κλασικός τύπος Σουηδού, αλλά έβαλα τη Σουηδία στο χάρτη”!

Όταν ο Ζλάταν ρωτήθηκε για το αν θα παίξει στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο Ιμπραΐμοβιτς απάντησε: “Θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο”. Η επόμενη ερώτηση ήταν για το τι θα φοράει όταν θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κανονικά παπούτσια ή ποδοσφαιρικά. “Θα πω πως απλά θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν πω κάτι άλλο θα με… κρεμάσουν, πρέπει να είναι προσεκτικός στο τι θα πω. Θα πάω, Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς Ζλάταν δεν είναι Παγκόσμιο Κύπελλο”, πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, ο “Ίμπρα” ξεκαθάρισε στον Jimmy Kimmel πως το άθλημα ονομάζεται ποδόσφαιρο (football) και όχι soccer, ενώ -σχολιάζοντας πως είναι το μεγαλύτερο άθλημα στον κόσμο- τόνισε: “Φαντάσου πως νιώθεις όταν παίζεις ποδόσφαιρο και είσαι στην κορυφή πως νιώθεις. Άρα όταν παίζεις ποδόσφαιρο και είσαι στην κορυφή πρέπει να νιώθεις ο απόλυτος”, ανέφερε ο Kimmel και είπε Ζλάταν: “Έτσι νιώθω”!

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις