Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ινσούα: “Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό!”

Ινσούα: “Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό!”
ΦΩΤΟ Intime

Ξεκάθαρος ήταν ο Εμάνουελ Ινσούα, όσον αφορά τι επιθυμεί για το μέλλον του, στις δηλώσεις που παραχώρησε, στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού όπου και έδωσε το “παρών”, λέγοντας ότι θέλει να παραμείνει στο “τριφύλλι”.

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Εμάνουελ Ινσούα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο περιθώριο των εγκαινίων της νέας μπουτίκ των “πρασίνων”, όπου παρευρέθηκε μαζί με με αρκετούς συμπαίκτες του αλλά και όλο το τεχνικό τιμ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικό τόνισε μάλιστα ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με άλλη ελληνική ομάδα ενώ ενημέρωσε πως αισθάνεται πολύ καλά και θα επιστρέψει πιο γρήγορα απ’ότι αναμενόταν στα γήπεδα αφού έχει ξεπεράσει σχεδόν πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι δηλώσεις του Εμάνουελ Ινσούα

Για το πως αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: “Το πόδι μου είναι πολύ καλά και θα γυρίσω πολύ πιο γρήγορα από ότι αναμενόταν και απο ότι περίμενα και εγώ ο ίδιος. Προπονήθηκα κανονικά με την ομάδα αλλά όπως λέω πάντα είναι απόφαση του προπονητή. Εγώ νιώθω πως θα μπορώ να παίξω την επόμενη εβδομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς της ομάδας που επανήλθα τόσο γρήγορα”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: “Πάντα είμαι ξεκάθαρος, είμαι εδώ για τρίτη χρόνια και εδώ στην Αθήνα είναι χαρούμενη η οικογένεια μου. Θέλω να μείνω αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε γύρω από το νέο συμβόλαιο. Η πρόθεση μου είναι να μείνω, αυτή είπα και στον μάνατζερ μου. Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό”.

Για το αν έχει πρόταση από άλλη ελληνική ομάδα: “Μου είπαν τι γράφουν στις εφημερίδες. Ποτέ δεν μίλησα, ποτέ δεν είχα κάτι επίσημο. Νομίζω πάντα η πρόθεση μου ήταν ο Παναθηναϊκός. Μακάρι να φτάσουμε σε μια συμφωνία και να μείνω εδώ”.

Για το αν οι ανανεώσεις των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη δείχνουν μία προοπτική στο σύλλογο που βλέπει και εκείνος: “Οι ανανεώσεις των Ελλήνων ήταν πολύ σημαντικές. Η επιλογή της ομάδας ήταν η σωστή”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις