Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

ΗΠΑ: Δεν πάει στο Κατάρ η εθνική ομάδα! Ακυρώθηκε το προπονητικό καμπ

ΗΠΑ: Δεν πάει στο Κατάρ η εθνική ομάδα! Ακυρώθηκε το προπονητικό καμπ
ΦΩΤΟ Twitter

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται το ταξίδι της εθνικής ομάδας των ανδρών στο Κατάρ, όπου θα διοργανώνόταν χειμερινό προπονητικό καμπ, εξαιτίας της αναταραχής στη Μέση Ανατολή.

Η μεγάλη ένταση που επικρατεί ανάμεσα σε ΗΠΑ – Ιράκ – Ιράν τις τελευταίες ώρες δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τα αθλητικά δρώμενα, με την αμερικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να ανακοινώνει πως η εθνική ομάδα των ΗΠΑ δεν θα μεταβεί στο Κατάρ για να συμμετάσχει σε χειμερινό προπονητικό καμπ που είχε προγραμματιστεί.

Συγκεκριμένα η ομοσπονδία εξέδωσε λιτή ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: “Λόγω της κατάστασης που εξελίσσεται στην περιοχή, η εθνική ομάδα των ΗΠΑ αποφάσισε να αναβληθεί το ταξίδι στο Κατάρ για το προπονητικό καμπ της εθνικής ομάδας των ανδρών που είναι προγραμματισμένο για τον Ιανουάριο. Εξετάζουμε εναλλακτικές για την προετοιμασία μας ενόψει του ματς με την Κόστα Ρίκα την 1η Φεβρουαρίου 2020 και βρισκόμαστε σε επικοινωνία με την ομοσπονδία του Κατάρ, έτσι ώστε στο άμεσο μέλλον να έχουμε την ευκαιρία να βιώσουμε τη φιλοξενία τους και να προπονηθούμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της χώρας.”.

Θυμίζουμε ότι η Τεχεράνη απείλησε να εκδικηθεί για την αμερικανική επιδρομή στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού και διοικητή της Δύναμης Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης, Κασέμ Σολεϊμάνι…

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις