Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ηρακλής: “Κράξιμο” οπαδών στους παίκτες! “Μας έχετε ξεφτιλίσει”

Ηρακλής: “Κράξιμο” οπαδών στους παίκτες! “Μας έχετε ξεφτιλίσει”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τους τα… έχωσαν! Η κάκιστη πορεία του Ηρακλή στην Football League (8ος με μόλις 3 νίκες και 1 ισοπαλία μετά από 8 αγωνιστικές) έχει εξοργίσει τους οπαδούς της ομάδας.

Μερίδα οπαδών του Ηρακλή βρέθηκαν την Τρίτη (11.12.2018) στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Μίκρα (σ.σ. μετά και την εντός έδρας ήττα από την Α.Ε. Καραϊσκάκης), μίλησαν σε έντονους τόνους προς τους ποδοσφαιριστές -χωρίς όμως να… ξεφύγουν- και τόνισαν πως “η ανοχή τελείωσε”.

Μας έχετε ξεφτιλίσει! Ντροπιάζετε αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο, που σας έχει τιμήσει και σας έχει δώσει αυτήν τη φανέλα να φοράτε. Έχετε αποδείξει ότι δεν την αξίζετε. Με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, που φέρνετε, έχετε ντροπιάσει τον Ηρακλή και εμάς.

Θα πρέπει να ντρέπεστε αυτό το κόσμο, που πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα και σας στηρίζει. Όσοι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις, το καλύτερο, που έχετε να κάνετε, είναι να βγάλετε αυτήν τη φανέλα και να φύγετε από μόνοι σας! Τελειώσαμε! Τέρμα η ανοχή! Δεν έχετε άλλα περιθώρια!», ανέφεραν μεταξύ πολλών άλλων οι οπαδοί προς τους παίκτες του Ημίθεου.

Η προπόνηση του Ηρακλή -πάντως- πραγματοποιήθηκε κανονικά, καθώς οι φίλοι της ομάδας δεν δημιούργησαν το παραμικρό επεισόδιο…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις