Ποδόσφαιρο

Ίσμαελ: “Ο πρόεδρος του Απόλλωνα με απείλησε, προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα”

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές από τον πρόεδρο του Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και παρεμβάσεις για την αρχική ενδεκάδα και τις αλλαγές στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΛ στη Ριζούπολη.

Ο Βαλεριέν Ισμαέλ αποτελεί παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης και λίγη ώρα μετά το επίσημο “διαζύγιο” με την “Ελαφρά Ταξιαρχία”, ξέσπασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο 42χρονος Γάλλος προπονητής υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές από τον πρόεδρο του Απόλλωνα, αλλά και παρεμβάσεις στην αρχική ενδεκάδα και τις αλλαγές στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΛ.

“Η συνεργασία με τον Απόλλωνα Σμύρνης σταμάτησε σήμερα. Ο πρόεδρος με απείλησε και προσπάθησε να επηρεάσει την αρχική ενδεκάδα, όπως και τις αλλαγές που θα έκανα στη διάρκεια του ματς. Είναι αδύνατο για μένα να δουλέψω κάτω από αυτές τις συνθήκες”, τόνισε ο Ίσμαελ.

https://twitter.com/valerien_ismael/status/1035439893504253952

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα