Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ήθελε Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ! Ο λόγος που έμεινε στην Τσέλσι

Ήθελε Ρεάλ Μαδρίτης ο Αζάρ! Ο λόγος που έμεινε στην Τσέλσι
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Εντέν Αζάρ πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως υποστήριξε όμως ο ίδιος ο Βέλγος, το καλοκαίρι είχε ζητήσει να πάρει μετεγγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ισπανία, αλλά και το γεγονός ότι βρέθηκε κοντά στη μετεγγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε ο Εντέν Αζάρ μετά το νέο του γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα στην Τσέλσι, που τον έφερε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ.

https://twitter.com/goal/status/1046283455225626624

Ο Βέλγος τόνισε ότι μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ήθελε να πάρει μετεγγραφή στη “Βασίλισσα”, όμως η άφιξη του Σάρι στην τεχνική ηγεσία των “μπλε”, άλλαξε τα πλάνα του, γεγονός που δεν μετάνοιωσε μετά και το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Αζάρ

“Θα σας πω την αλήθεια, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήμουν πρόθυμος να φύγω από την Τσέλσι γιατί το όνειρό μου είναι να παίξω στην Ισπανία. Μίλησα τόσο με τον σύλλογο όσο και με τον προπονητή και τους είπα ότι θα ήθελα να μείνω. Βλέποντας τώρα πίσω, συνειδητοποιώ ότι ήταν η σωστή απόφαση και είμαι απίστευτα χαρούμενος τώρα».

Για το συμβόλαιό του: «Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και ίσως να προχωρήσω σε επέκταση. Δεν ξέρω…

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις