Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ήττα με “τριάρα” για τις “ρεζέρβες” του ΠΑΟΚ

Ήττα με “τριάρα” για τις “ρεζέρβες” του ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Λουτσέσκου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς αναπληρωματικούς του ΠΑΟΚ και ο “δικέφαλος του Βορρά” παρουσίασε αρκετά αμυντικά προβλήματα και ηττήθηκε με 3-1 από την Ρόγιαλ Αντβέρπ, στο 6ο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε.

Τη φιλική ήττα με 3-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Ρόγιαλ Αντβέρπ, στο 6ο του φιλικό προετοιμασίας που έδωσε. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε μία ενδεκάδα επιλέγοντας να δώσει ευκαιρίες σε παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί και οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα στην άμυνα και ηττήθηκαν… δίκαια.

Ο ρυθμός του φιλικού αγώνα ήταν πολύ καλός από τα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να δέχεται τις επιθετικές προσπάθειες της Αντβέρπ από τα αριστερά της άμυνας του (Μπελογιάννης και Μαλεζάς τα βρήκαν… σκούρα με τον ταχύτατο πρώην “ερυθρόλευκο”, Γιαταμπαρέ) αλλά να παίρνει επιθετικές προσπάθειες από τον κινητικότατο Ζαμπά.

Στο 15′ όμως η “ζωγραφιά” του Οπαρέ άνοιξε το σκορ. Ο Γκανέζος μπακ έπιασε ένα τρομερό μακρινό σουτ από θέση αριστερά -με το δεξί του πόδι- στέλνοντας την στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρέι για το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ όμως πίεσε στη συνέχεια, κέρδισε.. μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή και στο 33′ ισοφάρισε με ένα πολύ όμορφο τέρμα. Ο Λάμπρου -με πανέμορφο πλασέ από τα αριστερά- έστειλε τη μπάλα στην άλλη γωνία του Μπολάτ για το 1-1

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου όμως και χωρίς να πιέζεται, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε το 1-2. Ο Γιαταμπερέ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον ολομόναχο Μπολινγκί, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής και με κεφαλιά “ψαράκι” δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ρέι και να κάνει το 2-1 για τους Βέλγους.

Η πρώτη αλλαγή του Λουτσέσκου με την έναρξη της επανάληψης ήταν ο Γλύκος στη θέση του Ρέι. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να δείχνει προβληματάκια στην άμυνα και στο 59′ εκτέθηκε και πάλι! Ο Οβούσου ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Κίτσιου και με τρομερό πλασέ έστειλε τη μπάλα πρώτο στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της εστίας του Γλύκου για το 1-3.

Οι πολλές αλλαγές που ακολούθησαν χάλασαν το ρυθμό του ματς, με τον ΠΑΟΚ όμως να φτάνει λίγο πριν τη μείωση του σκορ στο 82′, αλλά ο πορτιέρε των Βέλγων απέκρουσε το σουτ του Χατσερίντι, μετά από κόρνερ του Λάμπρου.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ρέι (46’ Γλύκος), Κίτσιου, Μπαλογιάννης, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Χαρίσης, Ουάρντα (76’ Λύρατζης), Λάμπρου, Ζαμπά (76’ Λημνιός), Μυστακίδης

Αντβέρπ: Μπολάτ, Οπαρέ, Ματέους, Ντινο, Τζέφρι, Γουιντέκερ, Φαρίς, Γιαταμπαρέ, Ιβο, Μπολίνγκι, Γουίλιαμ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις