Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ήττα “σοκ” για τη Μπαρτσελόνα με άρωμα… Λεβάντε! video

Μπαρτσελόνα
ΦΩΤΟ Reuters

Ήττα σοκ για τη Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λεβάντε με 3-1 για την 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ με 0-1. Ευκαιρία πλέον για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ένα ματς λιγότερο, να την προσπεράσει στη βαθμολογία και να ανέβει στην κορυφή.

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε σοκαριστική ήττα στην 11η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος αφού παρ’ ότι προηγήθηκε στην έδρα της Λεβάντε με γκολ του Μέσι, από πέναλτι, είδε τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μία φοβερή ανατροπή μέσα σε μόλις οκτώ λεπτά στο δεύτερο μέρος και να φτάνουν στο τελικό 3-1.

Ο Καμπάνια ισοφάρισε για τη Λεβάντε στο 61′ και δύο λεπτά αργότερα ο Μαγιοράλ έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα. Με τους “μπλαουγκράνα” να  βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ο Ραντόγια στο 68′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους σφραγίζοντας τη νίκη για την ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει και της ακυρώθηκε και γκολ του Μέσι, μετά από χρήση VAR, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα και πλέον αν η Ρεάλ ΜΑδρίτης πάρει τη νίκη κόντρα τη Ρεάλ Μπέτις απόψε (2/11) στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” θα ανέβει αυτή στη θέση των “μπλαουγκράνα” στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις