Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κακά: “Καταστράφηκα εντελώς στη Ρεάλ”

Κακά

Για την πολύπλοκη σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε ο Κακά, υποστηρίζοντας ότι εκείνη η περίοδος κατέστρεψε την καριέρα του. “Ένιωθα χαμένος”, ανέφερε.

Ο Κακά βρέθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009, ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, έχοντας κατακτήσει τα πάντα με τη Μίλαν και προσωπικά, τη “Χρυσή Μπάλα” του 2007. Αυτή η μεταγραφή όμως έβαλε ουσιαστικά τέλος στη “λαμπρή” καριέρα του.

Το γεγονός παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Βραζιλιάνος μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, ένα χρόνο αφού “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. “Υπήρχε σεβασμός, αλλά ποτέ δεν πίστεψε σε εμένα”, τόνισε για τη σχέση του με τον Μουρίνιο, που τον οδήγησε τελικά και εκτός Μπερναμπέου.

Οι δηλώσεις του Κακά

“Καταστράφηκα εντελώς στη Ρεάλ, γιατί δεν μπορούσα να αποδώσω όπως στη Μίλαν. Ένιωθα σαν χαμένος. Ο λαός της Ιταλίας μου άρεσε, ενώ στην Ισπανία όλοι ήθελαν να απαλλαγούν από μένα. Και ο Μουρίνιο ήταν ένας δύσκολος προπονητής για να συνεργαστώ, υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας, αλλά ήταν πολύπλοκος άνθρωπος. Έκανα σκληρή προπόνηση, αγωνιζόμουν, προσευχόμουν πολύ, αλλά ποτέ δεν πίστεψε σε μένα. Όταν έφυγα από τη Ρεάλ όμως και επέστρεψα στη Μίλαν ήμουν πολύ χαρούμενος, ειδικά όταν άκουσα και τον Μουρίνιο να λέει ότι ήμουν ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες με τους οποίους συνεργάστηκε”, δήλωσε σχετικά.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις